Tuesday, December 9, 2008

AVALÖÖK!

----- Original Message -----
From: Rita-Anette Kohava
To: Hannes Puidet ; JCI Tartu liikmete ja huviliste list
Cc: Tarmo Põkka
Sent: Saturday, December 06, 2008 8:27 PM
Subject: Suurvesi Ahjal

Armsad sõbrad!

Loodan, et teie tervis on taastunud ja et mõni täna õhtul ka oma meilboksi piilub, et leida sealt järgmine suurepärane pakkumine:

Suurvesi Ahjal
ehk
Taevaskoja Puhkekeskus meie huviliseTarmo Põkka isikus kutsub oma sõpru nautima erilist veemaagiat Lõuna-Eesti kaunimale jõele Ahjale.

Millal: 7.detsember
start Tartu piirilt Armeenia köögi juurest 9.00
saabumine tagasi: hiljemalt 14.30
mis maksab: 75 krooni
kuidas riietuda: soojalt, veekindlad jalatsid
mida kaasa võtta: hea tuju, sõber ja kuivad vahetusriided kilekotiga - kanuu ümberminek ei ole soovitatav, aga me ei saa keelata kedagi ;-)
Kõige hilisem reageerimise kellaaeg on hommikul 9.30- sest siis jõuate veel liituda meiega kanuude vettelaskmiskohas ja ka meie oskame teie jaoks kanuud kaasa võtta.

Kõik küsimused saavad vastuse telefonil 52 32 177 - Maasika Vallatu Lumehelbeke alias Rita-Anette

PS! Kallid kojakaaslased, kes leiavad selle meili oma postkastist alles esmaspäeval- palun ärge olge kurvad, et sellest üritusest ilma jäite -
vaid rõõmustage, et see on märk sellest, et Tartu kojal on, millega üllatada ning kojakaaslastega tasub suhelda ka väljaspool koosoleku aega...
sest iial ei või teada, milline vahva mõte nende peas küpsemas on või milline pöörane idee vajab elluviimist- järgiproovimist ;-)


Just nii ja sellest meilist sai alguse 48 tunni klub. Ehee, optimistid nagu me oleme, siis tulevikus loodame oma sõpradele vähemalt veidi pikemat reageerimisaega võimaldada kui seekordne 13 tundi. Ehk siis kuni 48 tundi. Või vähemalt 48 tundi. Või 48 minuti. Või.... Igatahes püsige lainel!

Tulekul:
Järgmised sissekanded –
"Mis juhtus Andres Lapeteusega ehk JCI versus Ahja."
"Kes, kus ja milleks ehk 48 tunni klub siin ja praegu!"

No comments: